Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Login:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit

Máme nový člun. - We got a new boat.

Tak tahle nějak bychom tuto skvělou zprávu oznámili za běžných okolností. Náš nový člun je pro nás velkou vzácností a je nám obrovskou ctí, že ho máme. A proč takto? That's how we would normally announce this great news. Our new boat is a great rarity for us and we are very honoured to have it. And why is that?


Máme nový člun. - We got a new boat.
0 27.9.2024 127x Samaritání
Celkem 14 článků z rubriky: Samaritání

Jednoho prosincového dne loňského roku se stala obrovská tragédie na pražské Filozofické fakultě, zemřelo mnoho lidí a nespočet dalších bylo zraněno. Mezi obětmi byla bohužel i dcera manželů Richterových, kteří se nám starali o náš starý člun.

Máme nový člun. - We got a new boat.

Jednoho srpnového odpoledne za námi manželé Richterovi přijeli a přivezli člun, ten nový, i přes to, že ten starý byl u nich zrovna v servisu. Se slovy, že chtějí podpořit záslužnou činnost, nám ho předali a budou velmi rádi, když člun využijeme naplno. Je to pro nás obrovská čest i přes výše zmíněné velmi smutné okolnosti. Doufáme tedy, že náš nový člun pomůže připravit spoustu psů na to, aby v budoucnu někomu zachránili život.

Na památku člun ponese jméno Aneta.

 

One day in December last year a huge tragedy happened at the Faculty of Arts in Prague, many people died and countless others were injured. Among the victims, unfortunately, was the daughter of the Richters, who were looking after our old boat.

One afternoon in August, Mr. and Mrs. Richter came to see us and brought the boat, the new one, even though the old one was in the shop. Saying that they wanted to support a worthy cause, they handed it over to us and would be very happy to see us make full use of the boat. It is a great honour for us despite the very sad circumstances mentioned above. So we hope that our new boat will help prepare many dogs to save someone's life in the future.

The boat will be named Aneta as a memorial.